OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Fyzická osoba Ing. Veronika Brindzová, IČO 00713741, se sídlem K. H. Máchy 271, Příbram VII, 261 01, zapsaná v živnostenském rejstříku od 30. 7. 2012 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
     

    • jméno a příjmení

    • emailovou adresu

    • telefon

  2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon potřebuji zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Ing. Veronikou Brindzovou, IČO 00713741, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
     

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Veronikou Brindzovou, IČO 00713741, tedy správcem osobních údajů.
     

  4. Kontaktovat mne můžete pomocí emailu: ppc@veronikabrindzova.cz nebo telefonicky: +420 773 105 060.
     

  5. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo na:
     

    • přístup k těmto osobním údajům,

    • opravu osobních údajů,

    • výmaz osobních údajů,

    • případně omezení zpracování osobních údajů,

    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,

    • a na přenositelnost osobních údajů.
       

​Máte také právo na podání stížností u dozorového úřadu. Můžete tak učinit u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Webová adresa dostupná zde: https://www.uoou.cz/.  

2019 © Veronika Brindzová - Všechna práva vyhrazena.

Tyto stránky používají soubory cookie.
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s použitím cookies. Více informací.