COOKIES

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které se používají k ukládání informací ve webových prohlížečích. Soubory cookie slouží k ukládání a přijímání identifikátorů a dalších informací o počítačích, telefonech a jiných zařízeních. K podobným účelům se používají i další technologie, například ukládání dat ve webovém prohlížeči nebo v zařízení, identifikátory spojené se zařízením a další software. V těchto zásadách označujeme všechny takové technologie jako „cookie“.

Fyzická osoba Ing. Veronika Brindzová, IČO 00713741, se sídlem K. H. Máchy 271, Příbram VII, 261 01, zapsaná v živnostenském rejstříku od 30. 7. 2012, užívá na těchto webových stránkách soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu. Cookies pro měření návštěvnosti webu jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu.

Na těchto webových stránkách shromažďuji následující soubory cookies:

  • Typ: Cookies třetích stran

  • Název: Google Analytics

  • Účel: získání statistických informací

  • Expirace: dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Můžete se odhlásit z poskytování informací o vaší aktivitě na tomto webu službě Google Analytics. Stačí si nainstalovat doplněk prohlížeče pro odhlášení ze služby Google Analytics, dostupným na http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Tento doplněk brání JavaScriptu Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js) spuštěnému na webových stránkách sdílet se službou Google Analytics údaje o návštěvách.

Údaje, které takto získám, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory společností Google Inc. jsou v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo na:

  • přístup k těmto osobním údajům,

  • opravu osobních údajů,

  • výmaz osobních údajů,

  • případně omezení zpracování osobních údajů,

  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,

  • a na přenositelnost osobních údajů.

​Máte také právo na podání stížností u dozorového úřadu. Můžete tak učinit u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Webová adresa dostupná zde: https://www.uoou.cz/.  

2019 © Veronika Brindzová - Všechna práva vyhrazena.

Tyto stránky používají soubory cookie.
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s použitím cookies. Více informací.